Skip to main content

Evenementen in Alkmaar

KVK Start Events: Online ondernemen

Van Donderdag 08 september 2022 10:00 tot Donderdag 08 september 2022 11:30
Bij Online
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Webinar
Gezien: 125


Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

KVK Start Event | 8 september 2022 | Online ondernemen
Bij online ondernemen komt meer kijken dan je denkt. Het gaat niet alleen over verkopen via een webshop, maar ook over privacy, veilig betalen, klantbeleving en zichtbaarheid. Ook krijg je te maken met specifieke wet- en regelgeving waar je in eerste instantie misschien niet bij stilstaat. Wij gaan je hier tijdens het event van 8 september alles over vertellen.

Over Martijn Hos
Martijn Hos werkt al bijna twaalf jaar bij Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels. Naast directeur Beleid & Belangen is hij ook MT-lid van de vereniging. Martijn en zijn team komen in Brussel en Den Haag op voor de belangen van online retailers. Door zijn ervaring weet hij als geen ander met welke wetten en regels (startende) webshops te maken krijgen. Ook deelt hij graag zijn kennis over de manier waarop je een volwaardige webwinkel runt.

Over Yvette Draijer
Yvette Draijer is oprichter van Teasy, een webshop voor erotische producten. Midden in coronatijd startte zij met de online verkoop erotische boxen en inmiddels heeft ze een goede start gemaakt. Tijdens het KVK Start Event vertelt Yvette hoe ze dat heeft aangepakt en met welke uitdagingen ze allemaal te maken kreeg.

Prijs
Gratis

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via deze link.

Programma
09:45 Platform geopend

10:00 Livestream met Martijn Hos (Thuiswinkel.org), Yvette Draijer (Teasy) en Astrid Feitsma (KVK)
We gaan met Martijn Hos en Yvette Draijer in gesprek over onder andere de veiligheid en de betrouwbaarheid van webshops, wet- en regelgeving, het vinden van de juiste markt en privacy. KVK-adviseur Astrid Feitsma geeft praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

10:45 BREAKOUTS – Kies tijdens het event welke sessie jij wilt volgen

10:45 Breakoutsessie 1: Q&A Martijn Hos (Thuiswinkel.org)
Martijn Hos beantwoordt al je vragen over de veiligheid en de betrouwbaarheid van webshops. Denk aan vragen over wet- en regelgeving, cyberveiligheid en privacy.

10:45 Breakoutsessie 2: Q&A met Yvette Draijer
Aan Yvette Draijer kun je vragen hoe zij een online bedrijf heeft gebouwd en welke ervaringen zij daarmee heeft opgedaan. Ook vertelt ze hoe je aan de juiste klanten komt en hoe ze omgaat met privacy van haar klanten.

10:45 Breakoutsessie 3: Q&A met Astrid Ponsioen en Angèle Magré (KVK)
KVK-adviseurs Astrid en Angèle zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de stappen die je moet nemen als ondernemer. Denk aan inschrijven bij de KVK, belastingzaken, verzekeringen en administratie.

11:30 Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers
Na de sessies blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan nog je vragen stellen aan KVK-adviseurs en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

12:00 Einde programma